Като се тръгне да се прави задницата се прави всичко - ако се тръгне ремонт на парче не става нищо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
нестабилна задница
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКато се тръгне да се прави задницата се прави всичко - ако се тръгне ремонт на парче не става нищо.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКато се тръгне да се прави задницата се прави всичко - ако се тръгне ремонт на парче не става нищо.вижте Ланча Тезис там и предното окачване е мултилинк - стабилното и твърдо окачване на АР не важи за този модел той е лимузина все пак
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеподкрепям! имайте предвид че тази задница малко си носи насам-натам тва е то мултилинквижте Ланча Тезис там и предното окачване е мултилинк - стабилното и твърдо окачване на АР не важи за този модел той е лимузина все пак
Comment
-
Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщениеКолеги важни са гумите,колата ми не мърда, карам с Мишелин.
Но, с времето и със изсносването на компонентите на окачването се получават бая танци - тогава се налага подмяна на някой неща няма как иначе.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщениеКолеги важни са гумите,колата ми не мърда, карам с Мишелин.
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеКраси, тука говорим за ескалация на "проблема" мултилинк - тази система си носи малко пример - минаваш през някаква бабуна и тя леко дестабилизира задницата, това е факт и няма как да бъде избегнат всъщност има, Вальо и Коки са го направили с едни газови амортисьори Билщайн...
Но, с времето и със изсносването на компонентите на окачването се получават бая танци - тогава се налага подмяна на някой неща няма как иначе.Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:24.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
имах същия проблем, цялото магаре смъкнаха /след като първо смених амртисьори/. цена ново магае 4000 лева по спомен. 12 бр тампони на магарето се смениха от какви ли не коли опел, мерцедес,преправяне втулки разни и всичко се оправи. цена около 1000 лева, но е различно от 4000
Comment
-
Първоначално публикувано от dim Покажи съобщениеимах същия проблем, цялото магаре смъкнаха /след като първо смених амртисьори/. цена ново магае 4000 лева по спомен. 12 бр тампони на магарето се смениха от какви ли не коли опел, мерцедес,преправяне втулки разни и всичко се оправи. цена около 1000 лева, но е различно от 4000sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от dim Покажи съобщениеимах същия проблем, цялото магаре смъкнаха /след като първо смених амртисьори/. цена ново магае 4000 лева по спомен. 12 бр тампони на магарето се смениха от какви ли не коли опел, мерцедес,преправяне втулки разни и всичко се оправи. цена около 1000 лева, но е различно от 4000Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМайна,к'ви са тия цени направо ме втрещявате по -хубаво да си вземеш нова алфа, на кое точно му казвате магареАлфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от dim Покажи съобщениеимах същия проблем, цялото магаре смъкнаха /след като първо смених амртисьори/. цена ново магае 4000 лева по спомен. 12 бр тампони на магарето се смениха от какви ли не коли опел, мерцедес,преправяне втулки разни и всичко се оправи. цена около 1000 лева, но е различно от 4000Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Аз също имам проблем със окачването на задната част.Смених шенкела, което е някакъв вид втулка или тампон и единия от тампоните да долния носач, който е към предната част на купето.Необходим ми е този който е в задната част на долния носач с размери Ф12х52 мм L68 мм.В АХМ го има но на цена 74 лв. без доставката.Освен тези тампони трябва да сменя и тампони 2бр. на самия заден мост, които по никакъв начин не успях да открия.Ако някой има представа къде мога да намеря подобни за долния носач и моста но на поносима цена нека помогне със съвет от къде могат да бъдат закупени.
Comment
Comment